WhatsApp 📱 bij vragen: +31 (0) 6 270 477 21 | Of mail ons voor een incompany offerte →

Heb je ooit ergens beter in willen worden?

Welkom bij de academy die je persoonlijke ontwikkeling versnelt en jouw succes dichterbij haalt.

Favicon Leiderschapsacademy

Bekijk de coachingstarieven

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is gebaseerd op verschillende gedragsstudies naar high performers: mensen die uitmunten in bepaalde (vak)gebieden en altijd snel resultaten weten te bereiken. NLP heeft deze high performers gemodelleerd en heeft daaruit een reeks methoden en technieken onttrokken die toepasbaar zijn op ieder zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Birkman is het gedachtegoed van Roger W. Birkman: een Amerikaans organisatiepsycholoog en grondlegger van de Birkman Methode. Het enige meetinstrument ter wereld dat zowel het sterke gedrag (zelfperceptie) als de behoeften (sociale perceptie) van mensen kan analyseren. Birkman is daarin 100% (wetenschappelijk bewezen) valide en betrouwbaar – in tegenstelling tot persoonlijkheidsanalyses zoals Meyer-Briggs, DISC, Insights en Me+U.

Hypnose is niet alleen iets voor de entertainmentindustrie, maar wordt ook steeds meer gebruikt in het verbeteren van de prestaties en productiviteit van ambitieuze professionals.

Coachingstarieven

Kom je er niet uit welke soort coaching jij nodig hebt voor jouw vraagstuk?
Plan dan vrijblijvend eens een gratis strategiegesprek in.

Birkman

Birkman Persoonlijkheidsanalyse
Ontdek waar jouw sterke gedrag zit, waar je interesses en je passies liggen en hoe je daar meer van kunt benutten. Vergroot tegelijkertijd je perceptuele intelligentie om meer grip te krijgen op jezelf en de wereld om je heen.

Ontwikkelassessment + 2 opvolgsessies van 1,5 & 0,5 uur.
€ 725,- exclusief btw.

NLP en tijdlijnen

Coaching met tijdlijnen (prestatie-/productiviteitsgericht)

Weg met belemmerende angsten, fobieën en beperkende overtuigingen. Neutraliseer negatieve emoties (boosheid, verdriet, angst, schuld en emotionele pijn) die je al jaren met je meesleept en/of die zich als ziektebeelden zijn gaan manifesteren in je lichaam.

Intake:
€ 55,- exclusief btw.

Sessie van ca. 1 uur:
€ 105,- exclusief btw.

NLP Hypnose

Coaching met Hypnose

Iedereen heeft een natuurlijk hypnotisch vermogen. We verliezen onszelf allemaal wel eens in trance, bijvoorbeeld als je een goed boek leest, diep in je eigen gedachten verzonken bent of als je geboeid naar een film kijkt. Tijdens hypnosecoaching wordt die staat van trance opgewerkt. Al jouw leergedrag is namelijk onbewust. In trance communiceert de coach op directe wijze met het onbewuste om zo positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Sessie van ca. 1 uur:
€ 105,- exclusief btw.

WhatsApp 📱 bij vragen: +31 (0) 6 270 477 21 | Of mail ons voor een incompany offerte →