Ehh weer zo’n gratis ebook?
YES! Maar ik kan je verzekeren dat deze uniek in zijn soort is.

Download gratis het ebook: Perceptuele Intelligentie als kritieke prestatie-indicator (kpi) voor succes.

Wat als ik je zou vertellen dat er een manier is om je dromen te vangen zónder eerst in slaap te hoeven vallen…

Een droom blijft altijd een droom als je het nooit omzet naar een doel. En doelen? Die vragen om verandering. Ze zetten ons aan tot beweging. Maar waarom lukt het vaak toch niet om onze doelen te bereiken? En hoe komt het dat het alleen maar moeilijker wordt naarmate we met meer mensen zijn?

Organisaties kennen de pijn ervan. Individuen worstelen ermee.

De oplossing voor het (sneller) bereiken van je doelen is binnen handbereik. Je weet het alleen nog niet. Je bent nog in de fase ‘onbewust onbekwaam’. Maar ZODRA je je bewust wordt van de oplossing, kun je gerichte stappen gaan nemen.

En die oplossing ligt in jouw bewustzijn van (je) perceptuele intelligentie.

Word je bewust van je eigen perceptie én van de percepties van anderen:
voor meer zelfinzicht en betere samenwerkingen

Niet zomaar een ebook
Dit ebook is uniek in Nederland. Perceptuele Intelligentie is een vakgebied waar nog maar weinig over geschreven is; en waar weinigen mee gewerkt hebben. Merin de Does heeft dit als Birkman Professional wél gedaan. Daarnaast is ze ghostwriter van een boek over perceptuele intelligentie en is ze hier zelf óók een managementboek over aan het schrijven. Je neemt dus niet kennis van ‘zomaar iemand’ aan.

Het gratis te downloaden ebook neemt je stap voor stap mee in de wereld van perceptuele intelligentie; en het verklaart waarom het zo’n belangrijke kritieke prestatie-indicator is voor je succes. Ook krijg je tips om je zelfperceptie te verkennen & hoe je de percepties van anderen kunt ontdekken. Mocht je écht geïnteresseerd zijn, dan is een vervolgstap na het lezen van het ebook eventueel een ontwikkelassessment.

In heel de wereld is er nog maar weinig geschreven over perceptuele intelligentie, terwijl het eigenlijk je karakter-dna is. Één van de boeken hierover die ik je dus kan aanraden is ‘Perceptual Intelligence‘ van Brian Boxer Wachler.

Inloggen Online Academy.