WhatsApp 📱 bij vragen: +31 (0) 6 270 477 21 | Of mail ons voor een incompany offerte →

Whitepaper High Performance Teams

Whitepaper High Performance Teams Leiderschapsacademy

Download hier hét ‘Whitepaper High Performance Teams’.

Voor organisaties die snappen dat samenwerking de sleutel is tot succes. Voor teams die verder willen. En voor werknemers die hun eigen talenten willen ontdekken en daarmee willen bijdragen aan een groter geheel.

Het ‘Whitepaper High Performance Teams’ geeft een inkijkje in hoe Leiderschapsacademy denkt over leiderschap, inclusiviteit en samenwerking. Het is een ongekend uitgebreid whitepaper op basis van de nieuwste inzichten uit de neurologie en de psychologie.

Dit whitepaper heeft niet alleen betrekking op het creëren van high performance teams, maar behandelt ook:

Goede samenwerking binnen teams begint bij welwillende werknemers. Daarom is het eerste vertrekpunt voor high performance teams altijd het individu. De organisatie creëert echter de randvoorwaarden: de kaders waarbinnen een team samenwerkt. Leiderschapsacademy is wat dat betreft de enige opleider die het volledige speelveld in kaart brengt – en Leiderschapsacademy (Merin de Does) heeft daarvoor zelfs de Perceptiematrix© uitgevonden.

De Perceptiematrix is een model dat op elk schaalniveau toegepast kan worden. Het brengt alle perceptuele krachtvelden snel en effectief in kaart, omdat onze percepties de drijvende kracht zijn achter alles wat we doen. Dat geldt zowel voor organismen als voor organisaties.

Gebruikte principes

De Leiderschapsacademy ontleent methoden en technieken uit het neuro linguïstisch programmeren, hypnose, De Birkman Methode en het communicatievak. Alles is erop gericht om zowel managers, ondernemers, directeuren, wethouders, burgemeesters, ministers, als werknemers in hun kracht te zetten. Onze filosofie is namelijk dat iedereen talent heeft. Onze pijlers zijn perceptuele intelligentie en inclusiviteit.

Alle coaches en trainers zijn gecertificeerd NLP Practitioner – waarvan de meesten ook gecertificeerd Birkman Professional. Dat betekent dat zij kunnen interveniëren in het bewustzijn én in het onderbewustzijn van cliënten. Onze coaches en trainers leren je om grip te krijgen op je eigen gedachten en op je eigen emoties.

Ben je naar aanleiding van dit Whitepaper nieuwsgierig geworden naar meer (vak)literatuur? Dan raden we je de boeken ‘Leadership and self-deception’ van het Arbinger Institute aan (koop hier). En het boekje ‘Psychologische Veiligheid’ van Hans van der Loo en Joriene Beks (koop hier).

WhatsApp 📱 bij vragen: +31 (0) 6 270 477 21 | Of mail ons voor een incompany offerte →