Kennisbank

Kennisbank

In de kennisbank van Leiderschapsacademy vind je toelichtingen, verklaringen en uiteenzettingen van veelgebruikte begrippen op de website. Deze begrippen komen ook veel terug in trainingen, online cursussen en tijdens de coaching. Dankzij de kennisbank heb je altijd een naslagwerk om op te zoeken wat een bepaald begrip, of een bepaalde term, ook alweer betekent.

Kennisbank: vrij toegankelijke kennis

Vrij toegankelijke kennis; De publicaties die binnen Leiderschapsacademy worden geproduceerd, zijn van grote waarde voor de ontwikkeling van het bedrijfsleven in Nederland. De kennisbank van Leiderschapsacademy is daarom gericht op vrije toegang tot kennis over nog vrij nieuwe begrippen en termen; en op resultaten van praktijkgericht onderzoek, zodat deze door iedereen kunnen worden (her)gebruikt. Alle publicaties zijn  open access beschikbaar.

Voor de beroepspraktijk

De kennisbank van Leiderschapsacademy is dé digitale informatiebank voor ambitieuze professionals, leidinggevenden, managers, directeuren, HR medewerkers en coaches op het gebied van persoonlijk en inclusief leiderschap + perceptuele intelligentie. De informatie ondersteunt je vakinhoudelijk bij je werk om organisaties als geheel beter te maken en om High Performance werknemers en teams te creëren, die een hoge dosis werkplezier hebben.